Bungalow park Frankrijk: de ideale vakantiebestemming

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming onder Nederlanders. Het land heeft veel te bieden, van prachtige stranden tot indrukwekkende bergen en historische steden. Een bungalow park in Frankrijk is dan ook een uitstekende keuze voor een vakantie. In dit artikel lees je alles over de voordelen van een bungalow park in Frankrijk en waar je op moet letten bij het boeken van een vakantie.

Voordelen van een bungalow park in Frankrijk

Een bungalow park in Frankrijk heeft veel voordelen ten opzichte van andere accommodaties. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Ruimte: Een bungalow biedt veel ruimte en privacy. Je hebt je eigen keuken, badkamer en woonkamer, waardoor je niet afhankelijk bent van de faciliteiten van het hotel of de camping.
 • Vrijheid: Bij een bungalow park heb je veel vrijheid. Je kunt zelf bepalen wanneer je opstaat, wat je gaat doen en wanneer je terugkomt. Je bent niet gebonden aan vaste tijden voor ontbijt, lunch en diner.
 • Natuur: Veel bungalow parken in Frankrijk liggen midden in de natuur. Je kunt genieten van prachtige wandelingen, fietstochten en andere buitenactiviteiten.
 • Faciliteiten: Bungalow parken hebben vaak veel faciliteiten, zoals een zwembad, speeltuin, restaurant en supermarkt. Hierdoor hoef je het park niet te verlaten voor boodschappen of vermaak.
 • Prijs: Een bungalow park in Frankrijk is vaak goedkoper dan een hotel of camping. Je hebt meer ruimte en vrijheid voor een lagere prijs.

Waar moet je op letten bij het boeken van een bungalow park in Frankrijk?

Als je een bungalow park in Frankrijk wilt boeken, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Hieronder hebben we de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje gezet:

 • Ligging: Kijk goed naar de ligging van het bungalow park. Wil je bijvoorbeeld dicht bij het strand of een stad verblijven? Of juist midden in de natuur?
 • Faciliteiten: Bekijk welke faciliteiten het bungalow park heeft en of deze aansluiten bij jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld graag een zwembad of speeltuin?
 • Grootte: Kijk naar de grootte van de bungalow en of deze geschikt is voor het aantal personen waarmee je reist.
 • Prijs: Vergelijk de prijzen van verschillende bungalow parken en kijk naar eventuele extra kosten, zoals toeristenbelasting of schoonmaakkosten.
 • Beoordelingen: Lees beoordelingen van andere gasten om een goed beeld te krijgen van het bungalow park en de ervaringen van andere vakantiegangers.

Populaire bungalow parken in Frankrijk

Er zijn veel bungalow parken in Frankrijk waar je uit kunt kiezen. Hieronder hebben we een aantal populaire bungalow parken voor je op een rijtje gezet:

 • Center Parcs: Center Parcs heeft verschillende bungalow parken in Frankrijk, waaronder Les Trois Forêts en Le Lac d’Ailette. Deze parken bieden veel faciliteiten, zoals een zwembad, speeltuin en restaurants.
 • Pierre et Vacances: Pierre et Vacances heeft diverse bungalow parken in Frankrijk, zoals Les Restanques du Golfe de Saint-Tropez en Les Jardins de la Côte d’Azur. Deze parken liggen vaak dicht bij het strand en bieden veel ruimte en privacy.
 • Landal GreenParks: Landal GreenParks heeft verschillende bungalow parken in Frankrijk, waaronder Village les Cigales en Domaine du Verdon. Deze parken liggen midden in de natuur en bieden veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Conclusie

Een bungalow park in Frankrijk is een ideale vakantiebestemming voor wie op zoek is naar ruimte, vrijheid en natuur. Er zijn veel bungalow parken waar je uit kunt kiezen, dus het is belangrijk om goed te kijken naar de ligging, faciliteiten, grootte en prijs. Door deze zaken goed af te wegen, kun je een vakantie boeken die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.