Camping Frankrijk aan zee kindvriendelijk

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Het land heeft veel te bieden, waaronder prachtige stranden aan de kust. Een camping Frankrijk aan zee kindvriendelijk is dan ook een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. In dit artikel lees je alles over de beste campings aan de Franse kust die geschikt zijn voor kinderen.

Waarom kiezen voor een camping Frankrijk aan zee kindvriendelijk?

Een camping Frankrijk aan zee kindvriendelijk biedt veel voordelen voor gezinnen met kinderen. Zo kunnen kinderen zich de hele dag vermaken op het strand, terwijl ouders genieten van de zon en het uitzicht op zee. Daarnaast zijn er op de meeste campings aan de Franse kust veel faciliteiten voor kinderen, zoals zwembaden, speeltuinen en animatieprogramma’s. Ook is het eten en drinken op de campings vaak afgestemd op kinderen, zodat zij ook kunnen genieten van de Franse keuken.

De beste campings Frankrijk aan zee kindvriendelijk

Er zijn veel campings aan de Franse kust die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Hieronder vind je een overzicht van de beste campings Frankrijk aan zee kindvriendelijk:

1. Camping Les Sablons

Camping Les Sablons is gelegen aan de Middellandse Zee en heeft een eigen privéstrand. Op de camping zijn er veel faciliteiten voor kinderen, zoals een zwembad, speeltuin en animatieprogramma’s. Ook is er een restaurant en een bar aanwezig op de camping. De camping heeft ruime staanplaatsen en verhuurt ook stacaravans en bungalows.

2. Camping Le Clarys Plage

Camping Le Clarys Plage is gelegen aan de Atlantische Oceaan en heeft een eigen toegang tot het strand. Op de camping zijn er veel faciliteiten voor kinderen, zoals een zwembad, speeltuin en animatieprogramma’s. Ook is er een restaurant en een bar aanwezig op de camping. De camping heeft ruime staanplaatsen en verhuurt ook stacaravans en bungalows.

3. Camping La Sirène

Camping La Sirène is gelegen aan de Middellandse Zee en heeft een eigen toegang tot het strand. Op de camping zijn er veel faciliteiten voor kinderen, zoals een zwembad, speeltuin en animatieprogramma’s. Ook is er een restaurant en een bar aanwezig op de camping. De camping heeft ruime staanplaatsen en verhuurt ook stacaravans en bungalows.

4. Camping Les Méditerranées Beach Garden

Camping Les Méditerranées Beach Garden is gelegen aan de Middellandse Zee en heeft een eigen toegang tot het strand. Op de camping zijn er veel faciliteiten voor kinderen, zoals een zwembad, speeltuin en animatieprogramma’s. Ook is er een restaurant en een bar aanwezig op de camping. De camping heeft ruime staanplaatsen en verhuurt ook stacaravans en bungalows.

Activiteiten in de omgeving

Naast de faciliteiten op de campings, zijn er ook veel activiteiten te doen in de omgeving van de campings. Zo kun je bijvoorbeeld een dagje naar een pretpark of dierentuin gaan, of een bezoek brengen aan een historische stad. Ook zijn er veel watersportmogelijkheden aan de Franse kust, zoals surfen, zeilen en kajakken.

Conclusie

Een camping Frankrijk aan zee kindvriendelijk is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Op de campings zijn er veel faciliteiten voor kinderen, zoals zwembaden, speeltuinen en animatieprogramma’s. Daarnaast biedt de omgeving veel mogelijkheden voor activiteiten en uitstapjes. Wil je een onvergetelijke vakantie met het hele gezin? Kies dan voor een camping Frankrijk aan zee kindvriendelijk!