Glamping Midden Frankrijk: Luxe Kamperen in de Franse Natuur

Glamping is de perfecte manier om te genieten van de natuur zonder in te leveren op comfort. In Midden Frankrijk zijn er tal van glamping opties beschikbaar, van luxe tenten tot boomhutten en zelfs kastelen. Hieronder vind je een overzicht van de beste glamping locaties in Midden Frankrijk.

1. Domaine Les Gandins

Domaine Les Gandins is een prachtig landgoed gelegen in het hart van de Loire-vallei. Hier kun je genieten van luxe tenten met eigen badkamer en keuken, omringd door groene velden en bossen. Het landgoed heeft ook een zwembad en een speeltuin voor kinderen.

2. Les Roulottes du Berry

Les Roulottes du Berry biedt een unieke glamping ervaring in authentieke woonwagens. Deze woonwagens zijn volledig uitgerust met een keuken, badkamer en comfortabele bedden. Het terrein heeft ook een zwembad en een speeltuin voor kinderen.

3. Château de Montrouant

Château de Montrouant is een prachtig kasteel uit de 16e eeuw, omgebouwd tot een luxe glamping locatie. Hier kun je verblijven in een van de kamers in het kasteel of in een van de tenten op het terrein. Het kasteel heeft ook een zwembad en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke Franse gerechten.

4. Les Cabanes de la Guinguette

Les Cabanes de la Guinguette biedt een unieke glamping ervaring in boomhutten. Deze boomhutten zijn volledig uitgerust met een keuken, badkamer en comfortabele bedden. Het terrein heeft ook een zwembad en een speeltuin voor kinderen.

5. Camping Les Grands Pins

Camping Les Grands Pins is een prachtige camping gelegen in de buurt van de stad Royan. Hier kun je verblijven in luxe tenten met eigen badkamer en keuken, omringd door groene velden en bossen. Het terrein heeft ook een zwembad en een speeltuin voor kinderen.

6. Domaine de la Paille Basse

Domaine de la Paille Basse is een prachtig landgoed gelegen in de buurt van de stad Rocamadour. Hier kun je verblijven in luxe tenten met eigen badkamer en keuken, omringd door groene velden en bossen. Het landgoed heeft ook een zwembad en een speeltuin voor kinderen.

7. Les Tentes de la Brenne

Les Tentes de la Brenne biedt een unieke glamping ervaring in luxe tenten. Deze tenten zijn volledig uitgerust met een keuken, badkamer en comfortabele bedden. Het terrein heeft ook een zwembad en een speeltuin voor kinderen.

8. Camping Le Moulin de David

Camping Le Moulin de David is een prachtige camping gelegen in de buurt van de stad Sarlat-la-Canéda. Hier kun je verblijven in luxe tenten met eigen badkamer en keuken, omringd door groene velden en bossen. Het terrein heeft ook een zwembad en een speeltuin voor kinderen.

Conclusie

Glamping in Midden Frankrijk is de perfecte manier om te genieten van de natuur zonder in te leveren op comfort. Of je nu wilt verblijven in een luxe tent, een boomhut of zelfs een kasteel, er zijn tal van opties beschikbaar. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je glamping vakantie in Midden Frankrijk!