Hotel met zwembad Noord Frankrijk

Als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie in Noord Frankrijk, dan is een hotel met zwembad de perfecte keuze. Het is de ideale manier om te genieten van de zon en het warme weer, terwijl je tegelijkertijd kunt ontspannen en tot rust kunt komen. In dit artikel zullen we enkele van de beste hotels met zwembad in Noord Frankrijk bespreken, zodat je de perfecte accommodatie kunt vinden voor jouw volgende vakantie.

1. Hotel Barrière Le Westminster

Hotel Barrière Le Westminster is een prachtig hotel in Le Touquet-Paris-Plage, dat bekend staat om zijn luxe en elegantie. Het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad, dat het hele jaar door geopend is. Het zwembad is omgeven door comfortabele ligstoelen en biedt een prachtig uitzicht op de tuin van het hotel. Naast het zwembad kun je ook genieten van de sauna en het stoombad, die perfect zijn om te ontspannen na een lange dag sightseeing.

2. Hotel du Golf

Hotel du Golf is een prachtig hotel in de buurt van Lille, dat bekend staat om zijn prachtige golfbaan en uitstekende spa-faciliteiten. Het hotel beschikt over een groot buitenzwembad, dat omgeven is door een prachtige tuin. Het zwembad is verwarmd en biedt een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Naast het zwembad kun je ook genieten van de sauna, het stoombad en de jacuzzi, die perfect zijn om te ontspannen na een lange dag golfen of sightseeing.

3. Hotel Mercure Lille Centre Vieux Lille

Hotel Mercure Lille Centre Vieux Lille is een modern hotel in het hart van Lille, dat bekend staat om zijn uitstekende locatie en comfortabele kamers. Het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad, dat het hele jaar door geopend is. Het zwembad is omgeven door comfortabele ligstoelen en biedt een prachtig uitzicht op de stad. Naast het zwembad kun je ook genieten van de sauna en het stoombad, die perfect zijn om te ontspannen na een lange dag sightseeing.

4. Hotel Le Grand Hôtel

Hotel Le Grand Hôtel is een prachtig hotel in de buurt van Boulogne-sur-Mer, dat bekend staat om zijn prachtige ligging aan zee en uitstekende faciliteiten. Het hotel beschikt over een groot buitenzwembad, dat omgeven is door een prachtige tuin. Het zwembad is verwarmd en biedt een prachtig uitzicht op de zee. Naast het zwembad kun je ook genieten van de sauna, het stoombad en de jacuzzi, die perfect zijn om te ontspannen na een lange dag sightseeing.

5. Hotel Novotel Lille Centre Grand Place

Hotel Novotel Lille Centre Grand Place is een modern hotel in het hart van Lille, dat bekend staat om zijn uitstekende locatie en comfortabele kamers. Het hotel beschikt over een verwarmd binnenzwembad, dat het hele jaar door geopend is. Het zwembad is omgeven door comfortabele ligstoelen en biedt een prachtig uitzicht op de stad. Naast het zwembad kun je ook genieten van de sauna en het stoombad, die perfect zijn om te ontspannen na een lange dag sightseeing.

Conclusie

Een hotel met zwembad in Noord Frankrijk is de perfecte keuze voor een ontspannen vakantie. Of je nu op zoek bent naar luxe en elegantie of juist naar een modern en comfortabel hotel, er is altijd wel een accommodatie die aan jouw wensen voldoet. Met de bovenstaande lijst van hotels met zwembad in Noord Frankrijk, kun je de perfecte accommodatie vinden voor jouw volgende vakantie.