Hotels Frankrijk aan zee

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Het land heeft veel te bieden, waaronder prachtige stranden aan de kust. Als je op zoek bent naar een vakantie aan zee, dan zijn er tal van hotels in Frankrijk die aan deze wens voldoen. In dit artikel bespreken we de beste hotels in Frankrijk aan zee.

1. Hotel Barrière Le Majestic Cannes

Het Hotel Barrière Le Majestic Cannes is een van de meest luxueuze hotels aan de Franse Rivièra. Het hotel heeft een prachtige ligging aan de boulevard van Cannes en biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Het hotel beschikt over 349 kamers en suites, die allemaal zijn ingericht in een elegante en moderne stijl. Het hotel heeft ook een eigen privéstrand, waar gasten kunnen genieten van de zon en de zee.

2. Hotel Martinez Cannes

Het Hotel Martinez Cannes is een ander iconisch hotel aan de Franse Rivièra. Het hotel heeft een prachtige art-deco stijl en biedt een spectaculair uitzicht op de baai van Cannes. Het hotel beschikt over 409 kamers en suites, die allemaal zijn ingericht in een elegante en moderne stijl. Het hotel heeft ook een eigen privéstrand, waar gasten kunnen genieten van de zon en de zee.

3. Hotel du Cap-Eden-Roc

Het Hotel du Cap-Eden-Roc is een van de meest exclusieve hotels aan de Franse Rivièra. Het hotel heeft een prachtige ligging op een klif boven de Middellandse Zee en biedt een adembenemend uitzicht op de kustlijn. Het hotel beschikt over 118 kamers en suites, die allemaal zijn ingericht in een elegante en moderne stijl. Het hotel heeft ook een eigen privéstrand, waar gasten kunnen genieten van de zon en de zee.

4. Hotel Negresco Nice

Het Hotel Negresco Nice is een van de meest iconische hotels aan de Franse Rivièra. Het hotel heeft een prachtige ligging aan de Promenade des Anglais en biedt een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. Het hotel beschikt over 96 kamers en suites, die allemaal zijn ingericht in een elegante en moderne stijl. Het hotel heeft ook een eigen privéstrand, waar gasten kunnen genieten van de zon en de zee.

5. Hotel Royal Antibes

Het Hotel Royal Antibes is een van de meest moderne hotels aan de Franse Rivièra. Het hotel heeft een prachtige ligging aan de boulevard van Antibes en biedt een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee. Het hotel beschikt over 64 kamers en suites, die allemaal zijn ingericht in een elegante en moderne stijl. Het hotel heeft ook een eigen privéstrand, waar gasten kunnen genieten van de zon en de zee.

6. Hotel Le Grand Large

Het Hotel Le Grand Large is een van de meest charmante hotels aan de Franse kust. Het hotel heeft een prachtige ligging aan de baai van Saint-Malo en biedt een spectaculair uitzicht op de zee. Het hotel beschikt over 36 kamers en suites, die allemaal zijn ingericht in een elegante en moderne stijl. Het hotel heeft ook een eigen privéstrand, waar gasten kunnen genieten van de zon en de zee.

7. Hotel Les Roches Blanches

Het Hotel Les Roches Blanches is een van de meest romantische hotels aan de Franse kust. Het hotel heeft een prachtige ligging aan de baai van Cassis en biedt een spectaculair uitzicht op de zee. Het hotel beschikt over 36 kamers en suites, die allemaal zijn ingericht in een elegante en moderne stijl. Het hotel heeft ook een eigen privéstrand, waar gasten kunnen genieten van de zon en de zee.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een vakantie aan zee, dan zijn er tal van hotels in Frankrijk die aan deze wens voldoen. Of je nu op zoek bent naar een luxueus hotel aan de Franse Rivièra of een charmant hotel aan de Franse kust, er is voor ieder wat wils. De hotels die we in dit artikel hebben besproken, bieden allemaal een prachtige ligging aan zee en een onvergetelijke vakantie-ervaring.