Hotels Noord Frankrijk aan Zee

Noord Frankrijk is een prachtige regio met een rijke geschiedenis en cultuur. Het is een populaire vakantiebestemming voor mensen die op zoek zijn naar zon, zee en strand. De regio heeft een lange kustlijn met mooie stranden en pittoreske dorpjes. Er zijn tal van hotels in Noord Frankrijk aan zee waar je kunt genieten van een ontspannen vakantie. In dit artikel bespreken we enkele van de beste hotels in Noord Frankrijk aan zee.

1. Hotel Barrière Le Westminster

Het Hotel Barrière Le Westminster is een prachtig hotel in de badplaats Le Touquet. Het hotel heeft een rijke geschiedenis en is gebouwd in de Anglo-Normandische stijl. Het hotel heeft 115 kamers en suites die zijn ingericht in een klassieke stijl. Het hotel heeft ook een spa, een binnenzwembad en een fitnessruimte. Het hotel heeft een eigen restaurant waar je kunt genieten van heerlijke Franse gerechten.

2. Hotel Les Cures Marines Trouville

Het Hotel Les Cures Marines Trouville is een luxe hotel in de badplaats Trouville. Het hotel heeft 103 kamers en suites die zijn ingericht in een moderne stijl. Het hotel heeft een spa, een binnenzwembad en een fitnessruimte. Het hotel heeft ook een eigen restaurant waar je kunt genieten van heerlijke Franse gerechten. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en de boulevard.

3. Hotel Le Grand Large

Het Hotel Le Grand Large is een charmant hotel in de badplaats Wimereux. Het hotel heeft 34 kamers die zijn ingericht in een moderne stijl. Het hotel heeft een eigen restaurant waar je kunt genieten van heerlijke Franse gerechten. Het hotel heeft ook een terras met uitzicht op zee. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en de boulevard.

4. Hotel Mercure Dieppe La Présidence

Het Hotel Mercure Dieppe La Présidence is een modern hotel in de badplaats Dieppe. Het hotel heeft 85 kamers die zijn ingericht in een moderne stijl. Het hotel heeft een eigen restaurant waar je kunt genieten van heerlijke Franse gerechten. Het hotel heeft ook een binnenzwembad en een fitnessruimte. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en de boulevard.

5. Hotel Le Royal

Het Hotel Le Royal is een prachtig hotel in de badplaats Deauville. Het hotel heeft 247 kamers en suites die zijn ingericht in een klassieke stijl. Het hotel heeft een spa, een binnenzwembad en een fitnessruimte. Het hotel heeft ook een eigen restaurant waar je kunt genieten van heerlijke Franse gerechten. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en de boulevard.

6. Hotel Le Normandy

Het Hotel Le Normandy is een luxe hotel in de badplaats Deauville. Het hotel heeft 271 kamers en suites die zijn ingericht in een klassieke stijl. Het hotel heeft een spa, een binnenzwembad en een fitnessruimte. Het hotel heeft ook een eigen restaurant waar je kunt genieten van heerlijke Franse gerechten. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en de boulevard.

7. Hotel Le Manoir

Het Hotel Le Manoir is een charmant hotel in de badplaats Etretat. Het hotel heeft 17 kamers die zijn ingericht in een klassieke stijl. Het hotel heeft een eigen restaurant waar je kunt genieten van heerlijke Franse gerechten. Het hotel heeft ook een terras met uitzicht op zee. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en de boulevard.

8. Hotel Les Bains de Cabourg

Het Hotel Les Bains de Cabourg is een luxe hotel in de badplaats Cabourg. Het hotel heeft 165 kamers en suites die zijn ingericht in een moderne stijl. Het hotel heeft een spa, een binnenzwembad en een fitnessruimte. Het hotel heeft ook een eigen restaurant waar je kunt genieten van heerlijke Franse gerechten. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en de boulevard.

Conclusie

Noord Frankrijk is een prachtige regio met veel hotels aan zee. Of je nu op zoek bent naar een luxe hotel of een charmant hotel, er is voor ieder wat wils. De hotels in Noord Frankrijk aan zee bieden een ontspannen vakantie met prachtige stranden en pittoreske dorpjes. Boek nu je vakantie naar Noord Frankrijk en geniet van een heerlijke vakantie aan zee.