Hotels Noord Frankrijk met Zwembad

Als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie in Noord Frankrijk, dan is een hotel met zwembad een uitstekende keuze. Er zijn tal van hotels in deze regio die beschikken over een zwembad, zodat je tijdens je verblijf kunt genieten van een verfrissende duik. In dit artikel zullen we enkele van de beste hotels in Noord Frankrijk met zwembad bespreken.

1. Hotel Barrière Le Westminster

Hotel Barrière Le Westminster is een prachtig hotel in Le Touquet-Paris-Plage, dat beschikt over een binnenzwembad en een buitenzwembad. Het hotel heeft een elegante uitstraling en biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een spa, een fitnessruimte en een restaurant. De kamers zijn ruim en comfortabel en bieden uitzicht op de stad of de zee.

2. Hotel du Golf

Hotel du Golf is gelegen in de buurt van de stad Lumbres en biedt een prachtig uitzicht op de omliggende golfbaan. Het hotel beschikt over een binnenzwembad en een buitenzwembad, evenals een sauna en een fitnessruimte. De kamers zijn modern en comfortabel en bieden uitzicht op de golfbaan of het omliggende platteland.

3. Hotel Barrière Lille

Hotel Barrière Lille is gelegen in het hart van Lille en biedt een binnenzwembad en een fitnessruimte. Het hotel heeft een moderne uitstraling en biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een spa en een restaurant. De kamers zijn ruim en comfortabel en bieden uitzicht op de stad.

4. Hotel Mercure Lille Centre Vieux Lille

Hotel Mercure Lille Centre Vieux Lille is gelegen in het historische centrum van Lille en biedt een binnenzwembad en een fitnessruimte. Het hotel heeft een moderne uitstraling en biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een restaurant en een bar. De kamers zijn modern en comfortabel en bieden uitzicht op de stad.

5. Hotel Barrière Le Gray d’Albion

Hotel Barrière Le Gray d’Albion is gelegen in Cannes en biedt een binnenzwembad en een buitenzwembad. Het hotel heeft een elegante uitstraling en biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een spa, een fitnessruimte en een restaurant. De kamers zijn ruim en comfortabel en bieden uitzicht op de stad of de zee.

6. Hotel Le Royal

Hotel Le Royal is gelegen in Deauville en biedt een binnenzwembad en een buitenzwembad. Het hotel heeft een elegante uitstraling en biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een spa, een fitnessruimte en een restaurant. De kamers zijn ruim en comfortabel en bieden uitzicht op de stad of de zee.

7. Hotel Barrière Le Majestic Cannes

Hotel Barrière Le Majestic Cannes is gelegen in Cannes en biedt een binnenzwembad en een buitenzwembad. Het hotel heeft een elegante uitstraling en biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een spa, een fitnessruimte en een restaurant. De kamers zijn ruim en comfortabel en bieden uitzicht op de stad of de zee.

8. Hotel Le Bristol Paris

Hotel Le Bristol Paris is gelegen in het hart van Parijs en biedt een binnenzwembad en een fitnessruimte. Het hotel heeft een elegante uitstraling en biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een spa en een restaurant met drie Michelin-sterren. De kamers zijn ruim en comfortabel en bieden uitzicht op de stad.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie in Noord Frankrijk, dan zijn er tal van hotels met zwembad om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een modern hotel in het hart van de stad of een elegant hotel aan de kust, er is voor elk wat wils. Hopelijk heeft dit artikel je geholpen bij het vinden van het perfecte hotel voor jouw volgende vakantie in Noord Frankrijk.