Huis huren Frankrijk met zwembad

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Het land staat bekend om zijn prachtige landschappen, heerlijke wijnen en culinaire hoogstandjes. Een vakantie in Frankrijk is dan ook een echte aanrader. Maar waar verblijf je tijdens je vakantie? Een huis huren in Frankrijk met zwembad is een uitstekende optie. In dit artikel lees je alles over het huren van een huis met zwembad in Frankrijk.

Waarom een huis huren in Frankrijk met zwembad?

Een huis huren in Frankrijk met zwembad heeft vele voordelen. Hieronder hebben we de belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • Je hebt alle vrijheid en privacy
 • Je kunt genieten van een verfrissende duik op elk moment van de dag
 • Je hoeft niet naar een druk strand of zwembad te gaan
 • Je kunt heerlijk ontspannen op een ligbedje bij het zwembad
 • Je hebt de mogelijkheid om zelf te koken en te barbecueën
 • Je kunt met een grotere groep vrienden of familie verblijven

Al met al zijn er genoeg redenen om te kiezen voor een huis met zwembad in Frankrijk.

Waar moet je op letten bij het huren van een huis met zwembad in Frankrijk?

Als je een huis met zwembad in Frankrijk wilt huren, zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Hieronder hebben we de belangrijkste aandachtspunten voor je op een rijtje gezet:

 • Locatie: kies een locatie die past bij jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld dichtbij het strand verblijven of juist in een rustige omgeving?
 • Grootte van het zwembad: wil je een groot zwembad waar je baantjes in kunt trekken of is een klein zwembad voldoende?
 • Grootte van het huis: hoeveel slaapkamers en badkamers heb je nodig?
 • Voorzieningen: welke voorzieningen zijn er aanwezig in het huis? Denk aan een vaatwasser, wasmachine en wifi.
 • Prijs: wat is je budget en wat krijg je daarvoor?

Door op deze zaken te letten, kun je een weloverwogen keuze maken bij het huren van een huis met zwembad in Frankrijk.

Populaire regio’s voor het huren van een huis met zwembad in Frankrijk

Frankrijk is een groot land en er zijn dan ook veel regio’s waar je een huis met zwembad kunt huren. Hieronder hebben we een aantal populaire regio’s voor je op een rijtje gezet:

Provence

De Provence is een populaire regio in het zuidoosten van Frankrijk. De regio staat bekend om zijn prachtige landschappen, pittoreske dorpjes en heerlijke wijnen. Een huis huren met zwembad in de Provence is dan ook een uitstekende keuze. Je kunt hier genieten van de rust en de natuur, maar ook van de gezellige marktjes en terrasjes.

Côte d’Azur

De Côte d’Azur is een bekende regio aan de Middellandse Zee. Hier vind je prachtige stranden, luxe jachten en mondaine badplaatsen. Een huis huren met zwembad aan de Côte d’Azur is dan ook een echte aanrader. Je kunt hier genieten van het heerlijke klimaat en de mooie omgeving.

Dordogne

De Dordogne is een regio in het zuidwesten van Frankrijk. Hier vind je prachtige kastelen, middeleeuwse stadjes en uitgestrekte bossen. Een huis huren met zwembad in de Dordogne is een uitstekende keuze als je van natuur en cultuur houdt. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en genieten van de lokale keuken.

Conclusie

Een huis huren in Frankrijk met zwembad is een uitstekende keuze voor een ontspannen vakantie. Je hebt alle vrijheid en privacy en kunt genieten van een verfrissende duik op elk moment van de dag. Door op de locatie, grootte van het zwembad, grootte van het huis, voorzieningen en prijs te letten, kun je een weloverwogen keuze maken bij het huren van een huis met zwembad in Frankrijk. Populaire regio’s voor het huren van een huis met zwembad zijn onder andere de Provence, Côte d’Azur en Dordogne. Kortom, een huis huren in Frankrijk met zwembad is een echte aanrader!