Leuke camping in Frankrijk

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Het land heeft veel te bieden, zoals prachtige stranden, indrukwekkende bergen en sfeervolle steden. Een leuke manier om Frankrijk te ontdekken is door te kamperen. Er zijn talloze campings in Frankrijk, maar welke zijn nu echt de moeite waard? In dit artikel geven we je tips voor een leuke camping in Frankrijk.

1. Camping Les Sablons

Camping Les Sablons is gelegen in Portiragnes-Plage, in het zuiden van Frankrijk. De camping ligt direct aan het strand en heeft een groot zwembadcomplex met glijbanen en een lazy river. Voor kinderen is er een animatieteam aanwezig en er zijn diverse sportfaciliteiten, zoals een tennisbaan en een voetbalveld. Op de camping zijn verschillende restaurants en bars te vinden en er is een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. De staanplaatsen zijn ruim opgezet en er zijn ook stacaravans en bungalows te huur.

2. Camping Le Château de Galaure

Camping Le Château de Galaure is gelegen in Châteauneuf-de-Galaure, in het oosten van Frankrijk. De camping is gevestigd op het terrein van een oud kasteel en heeft daardoor een bijzondere sfeer. Er is een groot zwembad met glijbanen en een peuterbadje. Voor kinderen is er een animatieteam aanwezig en er zijn diverse speeltuinen en sportfaciliteiten. Op de camping zijn verschillende restaurants en bars te vinden en er is een kleine supermarkt. De staanplaatsen zijn ruim opgezet en er zijn ook stacaravans en bungalows te huur.

3. Camping Les Méditerranées

Camping Les Méditerranées is gelegen in Marseillan-Plage, in het zuiden van Frankrijk. De camping bestaat uit drie delen, die allemaal direct aan het strand liggen. Er zijn meerdere zwembaden, waaronder een groot zwembad met glijbanen en een overdekt zwembad. Voor kinderen is er een animatieteam aanwezig en er zijn diverse speeltuinen en sportfaciliteiten. Op de camping zijn verschillende restaurants en bars te vinden en er is een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. De staanplaatsen zijn ruim opgezet en er zijn ook stacaravans en bungalows te huur.

4. Camping Le Ty Nadan

Camping Le Ty Nadan is gelegen in Locunolé, in het westen van Frankrijk. De camping ligt in een bosrijke omgeving en heeft een groot zwembadcomplex met glijbanen en een wildwaterbaan. Voor kinderen is er een animatieteam aanwezig en er zijn diverse speeltuinen en sportfaciliteiten. Op de camping zijn verschillende restaurants en bars te vinden en er is een kleine supermarkt. De staanplaatsen zijn ruim opgezet en er zijn ook stacaravans en bungalows te huur.

5. Camping Le Bois de Valmarie

Camping Le Bois de Valmarie is gelegen in Argelès-sur-Mer, in het zuiden van Frankrijk. De camping ligt direct aan zee en heeft een groot zwembad met uitzicht op de Middellandse Zee. Voor kinderen is er een animatieteam aanwezig en er zijn diverse speeltuinen en sportfaciliteiten. Op de camping zijn verschillende restaurants en bars te vinden en er is een kleine supermarkt. De staanplaatsen zijn ruim opgezet en er zijn ook stacaravans en bungalows te huur.

Conclusie

Er zijn talloze leuke campings in Frankrijk te vinden. Of je nu op zoek bent naar een camping aan zee, in de bergen of in een bosrijke omgeving, er is voor ieder wat wils. De bovengenoemde campings zijn slechts een greep uit het aanbod. Het is aan te raden om vooraf goed te bedenken wat je zoekt in een camping en welke regio van Frankrijk je wilt bezoeken. Zo kun je de perfecte camping vinden voor een onvergetelijke vakantie in Frankrijk.