Luxe camping Frankrijk aan zee

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Het land heeft veel te bieden, waaronder prachtige stranden aan de kust. Als je op zoek bent naar een luxe camping in Frankrijk aan zee, dan zijn er genoeg opties om uit te kiezen. In dit artikel bespreken we de beste luxe campings in Frankrijk aan zee.

1. Les Méditerranées Beach Garden

Les Méditerranées Beach Garden is een vijfsterrencamping gelegen aan de Middellandse Zee in de Languedoc-Roussillon regio. De camping heeft een eigen privéstrand en biedt veel faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een groot zwembadcomplex met glijbanen, een spa, een fitnessruimte en een animatieteam dat activiteiten organiseert voor kinderen en volwassenen. Daarnaast zijn er verschillende restaurants en bars op de camping waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes.

2. Yelloh! Village Le Brasilia

Yelloh! Village Le Brasilia is een vijfsterrencamping gelegen aan de Costa Brava in de regio Languedoc-Roussillon. De camping heeft een eigen privéstrand en biedt veel faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een groot zwembadcomplex met glijbanen, een spa, een fitnessruimte en een animatieteam dat activiteiten organiseert voor kinderen en volwassenen. Daarnaast zijn er verschillende restaurants en bars op de camping waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes.

3. Camping Les Sablons

Camping Les Sablons is een vijfsterrencamping gelegen aan de Middellandse Zee in de regio Languedoc-Roussillon. De camping heeft een eigen privéstrand en biedt veel faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een groot zwembadcomplex met glijbanen, een spa, een fitnessruimte en een animatieteam dat activiteiten organiseert voor kinderen en volwassenen. Daarnaast zijn er verschillende restaurants en bars op de camping waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes.

4. Camping La Sirène

Camping La Sirène is een vijfsterrencamping gelegen aan de Costa Brava in de regio Languedoc-Roussillon. De camping heeft een eigen privéstrand en biedt veel faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een groot zwembadcomplex met glijbanen, een spa, een fitnessruimte en een animatieteam dat activiteiten organiseert voor kinderen en volwassenen. Daarnaast zijn er verschillende restaurants en bars op de camping waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes.

5. Camping Les Prairies de la Mer

Camping Les Prairies de la Mer is een vijfsterrencamping gelegen aan de Côte d’Azur in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. De camping heeft een eigen privéstrand en biedt veel faciliteiten voor jong en oud. Zo is er een groot zwembadcomplex met glijbanen, een spa, een fitnessruimte en een animatieteam dat activiteiten organiseert voor kinderen en volwassenen. Daarnaast zijn er verschillende restaurants en bars op de camping waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en drankjes.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een luxe camping in Frankrijk aan zee, dan zijn er genoeg opties om uit te kiezen. De hierboven genoemde campings bieden allemaal veel faciliteiten en hebben een eigen privéstrand. Of je nu op zoek bent naar een camping aan de Middellandse Zee of aan de Côte d’Azur, er is voor ieder wat wils. Boek snel jouw vakantie naar een van deze prachtige campings en geniet van een heerlijke vakantie aan de Franse kust.