Luxe vakantiepark Frankrijk kindvriendelijk

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor gezinnen. Het land heeft veel te bieden, van prachtige stranden tot indrukwekkende bergen en historische steden. Als je op zoek bent naar een luxe vakantiepark in Frankrijk dat kindvriendelijk is, dan zijn er tal van opties om uit te kiezen. In dit artikel zullen we enkele van de beste luxe vakantieparken in Frankrijk bespreken die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen.

1. Les Trois Vallées

Les Trois Vallées is een luxe vakantiepark in de Franse Alpen. Het park is gelegen in het skigebied van Les Menuires en biedt een prachtig uitzicht op de bergen. Het park heeft verschillende accommodaties, waaronder chalets en appartementen. Er zijn ook verschillende faciliteiten voor kinderen, zoals een speelkamer en een kinderclub. Het park heeft ook een verwarmd binnenzwembad en een spa, waar ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken.

2. Domaine de la Baie

Domaine de la Baie is een luxe vakantiepark in Bretagne, gelegen aan de kust. Het park heeft verschillende accommodaties, waaronder villa’s en appartementen. Er zijn ook verschillende faciliteiten voor kinderen, zoals een speeltuin en een kinderclub. Het park heeft ook een verwarmd buitenzwembad en een spa, waar ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken. Het park ligt op loopafstand van het strand, waar gezinnen kunnen genieten van de zon en de zee.

3. Les Jardins de Saint-Benoît

Les Jardins de Saint-Benoît is een luxe vakantiepark in de Languedoc-Roussillon. Het park heeft verschillende accommodaties, waaronder villa’s en appartementen. Er zijn ook verschillende faciliteiten voor kinderen, zoals een speeltuin en een kinderclub. Het park heeft ook een verwarmd buitenzwembad en een spa, waar ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken. Het park ligt op korte afstand van de stranden van de Middellandse Zee en de historische stad Carcassonne.

4. Les Villages du Bachat

Les Villages du Bachat is een luxe vakantiepark in de Franse Alpen. Het park is gelegen in het skigebied van Chamrousse en biedt een prachtig uitzicht op de bergen. Het park heeft verschillende accommodaties, waaronder chalets en appartementen. Er zijn ook verschillende faciliteiten voor kinderen, zoals een speelkamer en een kinderclub. Het park heeft ook een verwarmd binnenzwembad en een spa, waar ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken.

5. Les Rives de l’Ardèche

Les Rives de l’Ardèche is een luxe vakantiepark in de Ardèche. Het park heeft verschillende accommodaties, waaronder villa’s en appartementen. Er zijn ook verschillende faciliteiten voor kinderen, zoals een speeltuin en een kinderclub. Het park heeft ook een verwarmd buitenzwembad en een spa, waar ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken. Het park ligt op korte afstand van de rivier de Ardèche, waar gezinnen kunnen genieten van kanoën en andere watersporten.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een luxe vakantiepark in Frankrijk dat kindvriendelijk is, dan zijn er tal van opties om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een vakantiepark in de bergen of aan de kust, er is voor elk wat wils. De bovengenoemde vakantieparken bieden allemaal verschillende faciliteiten voor kinderen en ouders, waardoor het een ideale vakantiebestemming is voor gezinnen. Dus waar wacht je nog op? Boek nu je luxe vakantiepark in Frankrijk en geniet van een onvergetelijke vakantie met het hele gezin!