Luxe vakantieparken Frankrijk kindvriendelijk

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor gezinnen. Het land heeft veel te bieden, van prachtige stranden tot indrukwekkende bergen en historische steden. Een verblijf op een luxe vakantiepark in Frankrijk kan de vakantie nog specialer maken. In dit artikel bespreken we de beste luxe vakantieparken in Frankrijk die kindvriendelijk zijn.

1. Les Trois Forêts

Les Trois Forêts is een luxe vakantiepark van Center Parcs in de regio Lorraine. Het park ligt midden in een bosrijk gebied en heeft een oppervlakte van 435 hectare. Er zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar, van comfortabele cottages tot luxe boomhuizen. Het park heeft ook een groot subtropisch zwemparadijs met glijbanen en wildwaterbanen. Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten, zoals een kinderboerderij, een speeltuin en een indoor speelparadijs.

2. Domaine de la Dragonnière

Domaine de la Dragonnière is een luxe vakantiepark in de regio Languedoc-Roussillon. Het park ligt op slechts 5 kilometer van de Middellandse Zee en heeft een oppervlakte van 35 hectare. Er zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar, van comfortabele stacaravans tot luxe villa’s. Het park heeft ook een groot zwemparadijs met glijbanen en een lazy river. Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten, zoals een speeltuin, een kinderboerderij en een minigolfbaan.

3. Les Hauts de Bruyères

Les Hauts de Bruyères is een luxe vakantiepark van Center Parcs in de regio Centre-Val de Loire. Het park ligt midden in een bosrijk gebied en heeft een oppervlakte van 250 hectare. Er zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar, van comfortabele cottages tot luxe boomhuizen. Het park heeft ook een groot subtropisch zwemparadijs met glijbanen en wildwaterbanen. Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten, zoals een kinderboerderij, een speeltuin en een indoor speelparadijs.

4. Le Bois aux Daims

Le Bois aux Daims is een luxe vakantiepark van Center Parcs in de regio Poitou-Charentes. Het park ligt midden in een bosrijk gebied en heeft een oppervlakte van 260 hectare. Er zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar, van comfortabele cottages tot luxe boomhuizen. Het park heeft ook een groot subtropisch zwemparadijs met glijbanen en wildwaterbanen. Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten, zoals een kinderboerderij, een speeltuin en een indoor speelparadijs.

5. Les Jardins de La Pascalinette

Les Jardins de La Pascalinette is een luxe vakantiepark in de regio Provence-Alpes-Côte d’Azur. Het park ligt op slechts 4 kilometer van de Middellandse Zee en heeft een oppervlakte van 7 hectare. Er zijn verschillende soorten accommodaties beschikbaar, van comfortabele stacaravans tot luxe villa’s. Het park heeft ook een groot zwemparadijs met glijbanen en een lazy river. Voor kinderen zijn er verschillende activiteiten, zoals een speeltuin, een kinderboerderij en een minigolfbaan.

Conclusie

Een verblijf op een luxe vakantiepark in Frankrijk kan de vakantie nog specialer maken. De bovengenoemde vakantieparken zijn allemaal kindvriendelijk en bieden veel activiteiten voor kinderen. Of je nu op zoek bent naar een subtropisch zwemparadijs of een kinderboerderij, deze vakantieparken hebben het allemaal. Boek nu jouw verblijf op een van deze luxe vakantieparken en geniet van een onvergetelijke vakantie in Frankrijk.