Roompot Zuid Frankrijk: Een heerlijke vakantiebestemming

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming in het zuiden van Frankrijk, dan is Roompot Zuid Frankrijk zeker een aanrader. Roompot biedt verschillende vakantieparken aan in deze regio, waar je kunt genieten van de prachtige natuur, de zon, de zee en het strand. In dit artikel lees je alles over Roompot Zuid Frankrijk en waarom dit een ideale vakantiebestemming is.

De vakantieparken van Roompot in Zuid Frankrijk

Roompot heeft verschillende vakantieparken in Zuid Frankrijk, elk met hun eigen charme en faciliteiten. Hieronder vind je een overzicht van de vakantieparken:

 • Les Collines de Castellane: Dit vakantiepark ligt in de Provence en biedt een prachtig uitzicht op de bergen. Het park heeft een zwembad, een restaurant en verschillende sportfaciliteiten.
 • Domaine de la Noguière: Dit vakantiepark ligt in de buurt van de Côte d’Azur en heeft een groot zwembad, een restaurant en een speeltuin voor kinderen.
 • Les Jardins des Sables d’Olonne: Dit vakantiepark ligt aan de Atlantische kust en heeft een verwarmd zwembad, een restaurant en een animatieprogramma voor kinderen.
 • Les Demeures du Ventoux: Dit vakantiepark ligt in de Provence en heeft een groot zwembad, een restaurant en verschillende sportfaciliteiten.

Alle vakantieparken van Roompot in Zuid Frankrijk zijn van alle gemakken voorzien en bieden een comfortabel verblijf. Je kunt kiezen uit verschillende accommodaties, zoals bungalows, chalets en stacaravans. De accommodaties zijn geschikt voor gezinnen, stellen en groepen vrienden.

Activiteiten in Zuid Frankrijk

Zuid Frankrijk is een prachtige regio met veel bezienswaardigheden en activiteiten. Hieronder vind je een overzicht van de leukste activiteiten:

 • Bezoek de Côte d’Azur: De Côte d’Azur is een prachtige kuststreek met mooie stranden, gezellige badplaatsen en luxe jachthavens. Bezoek bijvoorbeeld Nice, Cannes of Saint-Tropez.
 • Ontdek de Provence: De Provence is een regio met een rijke geschiedenis en cultuur. Bezoek bijvoorbeeld de stad Avignon, het Romeinse amfitheater in Arles of de lavendelvelden in de buurt van Sault.
 • Maak een boottocht: Maak een boottocht langs de kust van Zuid Frankrijk en geniet van het prachtige uitzicht op de zee en de kustlijn.
 • Bezoek een wijnboerderij: Zuid Frankrijk staat bekend om zijn goede wijnen. Bezoek een wijnboerderij en proef de lokale wijnen.
 • Maak een wandeling: Zuid Frankrijk heeft prachtige natuurgebieden waar je mooie wandelingen kunt maken. Bezoek bijvoorbeeld de Gorges du Verdon of het Massif des Maures.

Naast deze activiteiten kun je ook genieten van de zon, de zee en het strand. Zuid Frankrijk heeft vele mooie stranden waar je kunt zwemmen, zonnen en watersporten kunt beoefenen.

Faciliteiten op de vakantieparken van Roompot

De vakantieparken van Roompot in Zuid Frankrijk bieden verschillende faciliteiten voor jong en oud. Hieronder vind je een overzicht van de faciliteiten:

 • Zwembad: Alle vakantieparken hebben een zwembad waar je kunt zwemmen en zonnen.
 • Restaurant: Op alle vakantieparken kun je terecht voor een hapje en een drankje in het restaurant.
 • Animatie: Op de vakantieparken is er animatie voor kinderen en volwassenen. Denk aan sportactiviteiten, spelletjes en shows.
 • Sportfaciliteiten: Op de vakantieparken zijn verschillende sportfaciliteiten, zoals tennisbanen, volleybalvelden en jeu de boules banen.
 • Speeltuin: Voor kinderen is er op alle vakantieparken een speeltuin waar ze kunnen spelen en vriendjes kunnen maken.

Met deze faciliteiten hoef je je geen moment te vervelen op de vakantieparken van Roompot in Zuid Frankrijk.

Conclusie

Roompot Zuid Frankrijk is een ideale vakantiebestemming voor wie wil genieten van de prachtige natuur, de zon, de zee en het strand. Roompot biedt verschillende vakantieparken aan in deze regio, elk met hun eigen charme en faciliteiten. Je kunt genieten van verschillende activiteiten, zoals een bezoek aan de Côte d’Azur, de Provence of een wijnboerderij. Op de vakantieparken van Roompot zijn er verschillende faciliteiten voor jong en oud, zodat je je geen moment hoeft te vervelen. Kortom, Roompot Zuid Frankrijk is een heerlijke vakantiebestemming voor het hele gezin.