Vakantiehuis in Noord Frankrijk

Als je op zoek bent naar een vakantiehuis in Noord Frankrijk, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Noord Frankrijk is een prachtige regio met veel historische steden, mooie stranden en heerlijk eten. Een vakantiehuis in Noord Frankrijk is dan ook de perfecte uitvalsbasis om deze regio te ontdekken.

Waarom kiezen voor een vakantiehuis in Noord Frankrijk?

Noord Frankrijk is een regio die veel te bieden heeft. Zo kun je er genieten van de prachtige natuur, de mooie stranden en de vele historische steden. Een vakantiehuis in Noord Frankrijk is dan ook de perfecte uitvalsbasis om deze regio te ontdekken. Hieronder hebben we een aantal redenen op een rijtje gezet waarom je zou moeten kiezen voor een vakantiehuis in Noord Frankrijk:

 • Noord Frankrijk is goed bereikbaar vanuit Nederland. Je hoeft dus niet lang te reizen om op je vakantiebestemming aan te komen.
 • De regio heeft een rijke geschiedenis en cultuur. Zo kun je er veel historische steden bezoeken, zoals Lille, Arras en Amiens.
 • Noord Frankrijk heeft prachtige stranden. Zo kun je bijvoorbeeld naar de Côte d’Opale, waar je mooie stranden vindt en kunt genieten van de zee.
 • De regio staat bekend om zijn heerlijke eten en drinken. Zo kun je er genieten van de Franse keuken en de vele lokale specialiteiten.
 • Een vakantiehuis in Noord Frankrijk is vaak goedkoper dan een vakantiehuis in andere delen van Frankrijk. Zo kun je dus voordelig genieten van een heerlijke vakantie.

Wat zijn de beste plekken voor een vakantiehuis in Noord Frankrijk?

Noord Frankrijk is een grote regio en er zijn dan ook veel verschillende plekken waar je een vakantiehuis kunt huren. Hieronder hebben we een aantal van de beste plekken voor een vakantiehuis in Noord Frankrijk op een rijtje gezet:

Lille

Lille is een prachtige stad in het noorden van Frankrijk. De stad heeft een rijke geschiedenis en cultuur en er is dan ook veel te zien en te doen. Zo kun je er bijvoorbeeld het Palais des Beaux-Arts bezoeken, een van de grootste kunstmusea van Frankrijk. Ook kun je er heerlijk winkelen in de vele boetiekjes en winkels.

De Côte d’Opale

De Côte d’Opale is een prachtige kuststrook in het noorden van Frankrijk. Hier vind je mooie stranden en kun je genieten van de zee. Ook kun je er mooie wandelingen maken langs de kliffen en de duinen.

Arras

Arras is een prachtige stad in het noorden van Frankrijk. De stad heeft een rijke geschiedenis en cultuur en er is dan ook veel te zien en te doen. Zo kun je er bijvoorbeeld de beroemde Grote Markt bezoeken, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Wat zijn de voordelen van een vakantiehuis in Noord Frankrijk?

Een vakantiehuis in Noord Frankrijk heeft veel voordelen ten opzichte van andere vakantiebestemmingen. Hieronder hebben we een aantal van deze voordelen op een rijtje gezet:

 • Je hebt veel privacy en ruimte. Een vakantiehuis biedt vaak meer ruimte dan een hotelkamer en je hebt meer privacy.
 • Je kunt zelf koken. In een vakantiehuis heb je vaak een keuken tot je beschikking, waardoor je zelf kunt koken en geld kunt besparen op restaurants.
 • Je kunt genieten van de lokale cultuur. In een vakantiehuis kun je genieten van de lokale cultuur en de lokale specialiteiten proeven.
 • Je kunt zelf bepalen wanneer je wilt ontbijten en dineren. In een vakantiehuis ben je niet gebonden aan vaste tijden voor ontbijt en diner.
 • Je kunt genieten van de natuur. In Noord Frankrijk kun je genieten van de prachtige natuur en mooie wandelingen maken.

Waar moet je op letten bij het huren van een vakantiehuis in Noord Frankrijk?

Als je een vakantiehuis wilt huren in Noord Frankrijk, dan zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

 • Zoek een vakantiehuis dat past bij je wensen en budget. Er zijn veel verschillende vakantiehuizen te huur in Noord Frankrijk, dus zoek er een die past bij je wensen en budget.
 • Controleer de locatie van het vakantiehuis. Zorg ervoor dat het vakantiehuis op een goede locatie ligt, zodat je gemakkelijk de bezienswaardigheden kunt bezoeken.
 • Controleer de voorzieningen van het vakantiehuis. Zorg ervoor dat het vakantiehuis beschikt over de voorzieningen die jij belangrijk vindt, zoals een zwembad of een tuin.
 • Controleer de recensies van het vakantiehuis. Lees de recensies van andere gasten om te zien of het vakantiehuis aan je verwachtingen voldoet.
 • Boek op tijd. Zorg ervoor dat je op tijd boekt, zodat je verzekerd bent van een vakantiehuis op de gewenste datum.

Conclusie

Een vakantiehuis in Noord Frankrijk is de perfecte uitvalsbasis om deze prachtige regio te ontdekken. Of je nu wilt genieten van de prachtige natuur, de mooie stranden of de rijke geschiedenis en cultuur, Noord Frankrijk heeft voor ieder wat wils. Door een vakantiehuis te huren, kun je optimaal genieten van je vakantie en de lokale cultuur en specialiteiten proeven. Let bij het huren van een vakantiehuis wel op een aantal zaken, zoals de locatie en de voorzieningen van het vakantiehuis. Zo ben je verzekerd van een heerlijke vakantie in Noord Frankrijk.