Vakantiepark in de buurt van Parijs

Als je op zoek bent naar een vakantiepark in de buurt van Parijs, dan heb je geluk. Er zijn namelijk verschillende vakantieparken te vinden in de omgeving van de Franse hoofdstad. Hieronder vind je een overzicht van de beste vakantieparken in de buurt van Parijs.

1. Villages Nature Paris

Villages Nature Paris is een vakantiepark dat op slechts 32 kilometer van Parijs ligt. Het park is gelegen in een groene omgeving en biedt verschillende accommodaties aan, waaronder cottages en appartementen. Het park heeft ook een groot waterpark met glijbanen, zwembaden en een wildwaterbaan. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten te doen, zoals boogschieten, klimmen en fietsen. Villages Nature Paris is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Parijs.

2. Camping International de Maisons-Laffitte

Camping International de Maisons-Laffitte is een camping die op slechts 20 kilometer van Parijs ligt. De camping is gelegen aan de oevers van de Seine en biedt verschillende accommodaties aan, waaronder stacaravans en chalets. Het park heeft ook een zwembad en een speeltuin voor kinderen. Daarnaast is er een restaurant en een bar aanwezig op de camping. Vanaf de camping kun je gemakkelijk met de trein naar Parijs reizen.

3. Le Parc des Roches

Le Parc des Roches is een vakantiepark dat op slechts 50 kilometer van Parijs ligt. Het park is gelegen in een bosrijke omgeving en biedt verschillende accommodaties aan, waaronder chalets en bungalows. Het park heeft ook een zwembad en een speeltuin voor kinderen. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten te doen, zoals boogschieten, klimmen en fietsen. Le Parc des Roches is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Parijs en de omliggende regio.

4. Camping Paris-Est

Camping Paris-Est is een camping die op slechts 20 kilometer van Parijs ligt. De camping is gelegen in een groene omgeving en biedt verschillende accommodaties aan, waaronder stacaravans en chalets. Het park heeft ook een zwembad en een speeltuin voor kinderen. Daarnaast is er een restaurant en een bar aanwezig op de camping. Vanaf de camping kun je gemakkelijk met de trein naar Parijs reizen.

5. Les Etangs Fleuris

Les Etangs Fleuris is een vakantiepark dat op slechts 50 kilometer van Parijs ligt. Het park is gelegen in een groene omgeving en biedt verschillende accommodaties aan, waaronder chalets en bungalows. Het park heeft ook een zwembad en een speeltuin voor kinderen. Daarnaast zijn er verschillende activiteiten te doen, zoals boogschieten, klimmen en fietsen. Les Etangs Fleuris is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Parijs en de omliggende regio.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een vakantiepark in de buurt van Parijs, dan zijn er verschillende opties beschikbaar. Of je nu op zoek bent naar een camping of een vakantiepark met accommodaties, er is voor ieder wat wils. De bovengenoemde vakantieparken zijn allemaal gelegen op korte afstand van Parijs en bieden verschillende activiteiten en faciliteiten aan. Of je nu met het gezin op vakantie gaat of met vrienden, een vakantiepark in de buurt van Parijs is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan de Franse hoofdstad en de omliggende regio.