Vakantiepark kindvriendelijk Frankrijk

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Het land heeft veel te bieden, van prachtige stranden tot indrukwekkende bergen en historische steden. Een vakantiepark is een ideale accommodatie voor gezinnen met kinderen, omdat het vaak veel faciliteiten biedt die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. In dit artikel bespreken we de beste vakantieparken in Frankrijk voor gezinnen met kinderen.

1. Center Parcs Les Trois Forêts

Center Parcs Les Trois Forêts is een van de grootste vakantieparken in Frankrijk en biedt een breed scala aan activiteiten voor kinderen van alle leeftijden. Het park heeft een groot subtropisch zwemparadijs met glijbanen en een wildwaterbaan. Daarnaast zijn er tal van sportfaciliteiten, zoals een klimmuur, een boogschietbaan en een tennisbaan. Voor de jongere kinderen is er een indoor speeltuin en een kinderboerderij. Het park ligt in de buurt van de stad Nancy, waar u kunt genieten van de lokale cultuur en geschiedenis.

2. Domaine de la Dragonnière

Domaine de la Dragonnière is een vakantiepark in de Languedoc-Roussillon regio van Frankrijk. Het park heeft een groot waterpark met glijbanen, een lazy river en een golfslagbad. Daarnaast zijn er tal van sportfaciliteiten, zoals een voetbalveld, een tennisbaan en een minigolfbaan. Voor de jongere kinderen is er een speeltuin en een kinderclub. Het park ligt in de buurt van de stad Béziers, waar u kunt genieten van de lokale cultuur en geschiedenis.

3. Les Alicourts Resort

Les Alicourts Resort is een vakantiepark in de Loire-vallei van Frankrijk. Het park heeft een groot waterpark met glijbanen, een lazy river en een golfslagbad. Daarnaast zijn er tal van sportfaciliteiten, zoals een voetbalveld, een tennisbaan en een minigolfbaan. Voor de jongere kinderen is er een speeltuin en een kinderclub. Het park ligt in de buurt van de stad Blois, waar u kunt genieten van de lokale cultuur en geschiedenis.

4. Le Bois aux Daims

Le Bois aux Daims is een vakantiepark in de regio Poitou-Charentes van Frankrijk. Het park heeft een groot waterpark met glijbanen, een lazy river en een golfslagbad. Daarnaast zijn er tal van sportfaciliteiten, zoals een voetbalveld, een tennisbaan en een minigolfbaan. Voor de jongere kinderen is er een speeltuin en een kinderclub. Het park ligt in de buurt van de stad Poitiers, waar u kunt genieten van de lokale cultuur en geschiedenis.

5. Les Villages Nature Paris

Les Villages Nature Paris is een vakantiepark in de buurt van Disneyland Parijs. Het park heeft een groot waterpark met glijbanen, een lazy river en een golfslagbad. Daarnaast zijn er tal van sportfaciliteiten, zoals een voetbalveld, een tennisbaan en een minigolfbaan. Voor de jongere kinderen is er een speeltuin en een kinderclub. Het park ligt in de buurt van Disneyland Parijs, waar u kunt genieten van de attracties en entertainment.

Conclusie

Frankrijk heeft veel te bieden voor gezinnen met kinderen, en een vakantiepark is een ideale accommodatie voor een gezinsvakantie. De bovengenoemde vakantieparken bieden allemaal een breed scala aan activiteiten en faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden. Of u nu op zoek bent naar een vakantie aan het strand, in de bergen of in de buurt van een stad, er is een vakantiepark in Frankrijk dat aan uw wensen voldoet.