Vakantiepark Noord Frankrijk aan Zee

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming waar je kunt genieten van zon, zee en strand, dan is een vakantiepark in Noord Frankrijk aan zee een goede keuze. Noord Frankrijk heeft een prachtige kustlijn met brede zandstranden, gezellige badplaatsen en sfeervolle vissersdorpjes. Daarnaast kun je in de omgeving van het vakantiepark genieten van mooie natuur, historische steden en leuke attracties.

Waarom kiezen voor een vakantiepark in Noord Frankrijk aan zee?

Een vakantiepark in Noord Frankrijk aan zee biedt vele voordelen. Zo kun je genieten van een comfortabel verblijf in een vakantiehuisje of appartement, met alle faciliteiten die je nodig hebt. Daarnaast zijn er op het vakantiepark vaak leuke activiteiten en faciliteiten voor jong en oud, zoals een zwembad, speeltuin, sportvelden en animatieprogramma’s.

Een ander voordeel van een vakantiepark in Noord Frankrijk aan zee is de ligging. Je verblijft namelijk op loopafstand van het strand, waardoor je optimaal kunt genieten van de zon, zee en het strand. Daarnaast zijn er in de omgeving van het vakantiepark vaak leuke bezienswaardigheden en activiteiten te vinden, zoals:

  • Historische steden zoals Duinkerke, Calais en Boulogne-sur-Mer
  • Natuurparken zoals Cap Blanc-Nez en Cap Gris-Nez
  • Attractieparken zoals Plopsaland De Panne en Bagatelle
  • Musea zoals het Musée des Beaux-Arts in Calais en het Musée de la Céramique in Desvres

Welke vakantieparken zijn er in Noord Frankrijk aan zee?

Er zijn verschillende vakantieparken in Noord Frankrijk aan zee waar je kunt verblijven. Hieronder vind je een overzicht van enkele populaire vakantieparken:

Park Belle Dune

Park Belle Dune is een vakantiepark gelegen in de duinen van Fort-Mahon-Plage, op slechts 2 kilometer van het strand. Het park beschikt over een overdekt zwembad, een golfbaan, tennisbanen en een animatieprogramma voor jong en oud. Daarnaast zijn er op het park verschillende restaurants en winkels te vinden.

Park De Haan

Park De Haan is een vakantiepark gelegen aan de Belgische kust, op slechts 20 kilometer van de Franse grens. Het park beschikt over een subtropisch zwembad, een speeltuin, sportvelden en een animatieprogramma voor jong en oud. Daarnaast zijn er op het park verschillende restaurants en winkels te vinden.

Park Les Dunes de Contis

Park Les Dunes de Contis is een vakantiepark gelegen in de duinen van Saint-Julien-en-Born, op slechts 4 kilometer van het strand. Het park beschikt over een zwembad, een speeltuin, sportvelden en een animatieprogramma voor jong en oud. Daarnaast zijn er op het park verschillende restaurants en winkels te vinden.

Wat zijn de kosten van een vakantiepark in Noord Frankrijk aan zee?

De kosten van een vakantiepark in Noord Frankrijk aan zee zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, het type accommodatie en de periode waarin je wilt verblijven. Over het algemeen liggen de prijzen voor een vakantiepark in Noord Frankrijk aan zee tussen de €300 en €1000 per week.

Daarnaast zijn er vaak extra kosten verbonden aan het verblijf, zoals toeristenbelasting, bedlinnen en eindschoonmaak. Het is daarom verstandig om vooraf goed te informeren naar de totale kosten van het verblijf.

Conclusie

Een vakantiepark in Noord Frankrijk aan zee is een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie met het gezin, met vrienden of met z’n tweeën. Je kunt genieten van zon, zee en strand, maar ook van mooie natuur, historische steden en leuke attracties in de omgeving. Daarnaast biedt een vakantiepark in Noord Frankrijk aan zee alle faciliteiten die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf, met leuke activiteiten en faciliteiten voor jong en oud.