Vakantiepark Noord Frankrijk Kindvriendelijk

Op zoek naar een vakantiepark in Noord Frankrijk dat kindvriendelijk is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit artikel zullen we je alles vertellen over de beste vakantieparken in Noord Frankrijk waar je met je gezin kunt genieten van een heerlijke vakantie.

Waarom kiezen voor een vakantiepark in Noord Frankrijk?

Noord Frankrijk is een prachtige regio met veel groen, mooie stranden en historische steden. Het is dan ook een populaire vakantiebestemming voor gezinnen. Een vakantiepark in Noord Frankrijk biedt veel voordelen ten opzichte van andere accommodaties. Zo heb je vaak meer ruimte en privacy dan in een hotel en kun je gebruik maken van alle faciliteiten op het park. Daarnaast zijn vakantieparken vaak kindvriendelijk en bieden ze veel activiteiten voor jong en oud.

De beste vakantieparken in Noord Frankrijk

Hieronder hebben we de beste vakantieparken in Noord Frankrijk voor je op een rijtje gezet:

1. Center Parcs Les Trois Forêts

Center Parcs Les Trois Forêts is een prachtig vakantiepark in de regio Lotharingen, vlakbij de grens met Duitsland. Het park is omringd door drie bossen en biedt veel activiteiten voor jong en oud. Zo is er een subtropisch zwemparadijs, een indoor speelparadijs en een bowlingbaan. Daarnaast kun je er fietsen huren en mooie wandelingen maken in de natuur. De accommodaties op het park zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor gezinnen van verschillende groottes.

2. Pierre et Vacances Village Belle Dune

Pierre et Vacances Village Belle Dune is een vakantiepark aan de kust van Picardië, vlakbij de baai van de Somme. Het park ligt op loopafstand van het strand en biedt veel activiteiten voor jong en oud. Zo is er een groot zwembad, een golfbaan en een tennisbaan. Daarnaast kun je er fietsen huren en mooie wandelingen maken in de duinen. De accommodaties op het park zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor gezinnen van verschillende groottes.

3. Les Villages Nature Paris

Les Villages Nature Paris is een vakantiepark vlakbij Disneyland Parijs. Het park is gebouwd rondom een groot meer en biedt veel activiteiten voor jong en oud. Zo is er een groot zwemparadijs, een indoor speelparadijs en een bowlingbaan. Daarnaast kun je er fietsen huren en mooie wandelingen maken in de natuur. De accommodaties op het park zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor gezinnen van verschillende groottes.

Activiteiten in Noord Frankrijk

Noord Frankrijk biedt veel activiteiten voor gezinnen. Hieronder hebben we de leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet:

1. Bezoek de historische stad Lille

Lille is een prachtige historische stad in Noord Frankrijk. Je kunt er heerlijk wandelen door de oude straatjes en genieten van de mooie architectuur. Daarnaast zijn er veel leuke winkels en restaurants waar je kunt genieten van de Franse keuken.

2. Ga naar het strand

Noord Frankrijk heeft prachtige stranden waar je heerlijk kunt genieten van de zon en de zee. De stranden zijn vaak rustig en bieden veel ruimte om te spelen en te zwemmen.

3. Bezoek een pretpark

Noord Frankrijk heeft veel leuke pretparken waar je met het hele gezin kunt genieten van attracties en shows. Disneyland Parijs is natuurlijk het bekendste pretpark in de regio, maar er zijn ook veel andere leuke parken zoals Parc Astérix en Walibi.

Conclusie

Een vakantiepark in Noord Frankrijk is een ideale vakantiebestemming voor gezinnen. Je hebt er veel ruimte en privacy en kunt gebruik maken van alle faciliteiten op het park. Daarnaast biedt Noord Frankrijk veel activiteiten voor jong en oud, zoals historische steden, prachtige stranden en leuke pretparken. Kies voor een van de bovengenoemde vakantieparken en geniet van een heerlijke vakantie met het hele gezin!