Vakantiepark Zuid Frankrijk Kindvriendelijk

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming waar je met het hele gezin kunt genieten, dan is een vakantiepark in Zuid Frankrijk een goede keuze. Zuid Frankrijk staat bekend om zijn prachtige stranden, mooie natuur en heerlijke klimaat. Er zijn tal van vakantieparken in deze regio die speciaal gericht zijn op gezinnen met kinderen. In dit artikel zullen we enkele van de beste vakantieparken in Zuid Frankrijk bespreken die kindvriendelijk zijn.

1. Les Tamaris

Les Tamaris is een vakantiepark in Portiragnes, gelegen aan de Middellandse Zee. Het park heeft een groot zwembad en een kinderbad, waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Er is ook een speeltuin en een miniclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het park heeft verschillende soorten accommodaties, van stacaravans tot bungalows en chalets. Het strand ligt op slechts 300 meter afstand en er zijn tal van activiteiten in de omgeving, zoals fietsen, wandelen en watersporten.

2. Domaine de la Dragonnière

Domaine de la Dragonnière is een groot vakantiepark in Vias, gelegen tussen de Middellandse Zee en de bergen. Het park heeft maar liefst 9 zwembaden, waaronder een golfslagbad en een kinderbad. Er is ook een waterpark met glijbanen en een lazy river. Voor kinderen is er een speeltuin, een miniclub en een tienerclub. Het park heeft verschillende soorten accommodaties, van stacaravans tot luxe villa’s. Het strand ligt op slechts 5 kilometer afstand en er zijn tal van activiteiten in de omgeving, zoals paardrijden, golfen en kanoën.

3. Les Sablons

Les Sablons is een vakantiepark in Portiragnes, gelegen aan de Middellandse Zee. Het park heeft een groot zwembad en een kinderbad, waar kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Er is ook een speeltuin en een miniclub voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Het park heeft verschillende soorten accommodaties, van stacaravans tot bungalows en chalets. Het strand ligt op slechts 300 meter afstand en er zijn tal van activiteiten in de omgeving, zoals fietsen, wandelen en watersporten.

4. Les Méditerranées

Les Méditerranées is een vakantiepark in Marseillan-Plage, gelegen aan de Middellandse Zee. Het park heeft maar liefst 3 zwembaden, waaronder een verwarmd binnenzwembad en een kinderbad. Er is ook een waterpark met glijbanen en een lazy river. Voor kinderen is er een speeltuin, een miniclub en een tienerclub. Het park heeft verschillende soorten accommodaties, van stacaravans tot luxe villa’s. Het strand ligt op slechts 100 meter afstand en er zijn tal van activiteiten in de omgeving, zoals paardrijden, golfen en kanoën.

5. Le Sérignan Plage

Le Sérignan Plage is een groot vakantiepark in Sérignan, gelegen aan de Middellandse Zee. Het park heeft maar liefst 3 zwembaden, waaronder een verwarmd binnenzwembad en een kinderbad. Er is ook een waterpark met glijbanen en een lazy river. Voor kinderen is er een speeltuin, een miniclub en een tienerclub. Het park heeft verschillende soorten accommodaties, van stacaravans tot luxe villa’s. Het strand ligt op slechts 100 meter afstand en er zijn tal van activiteiten in de omgeving, zoals paardrijden, golfen en kanoën.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een vakantiepark in Zuid Frankrijk dat kindvriendelijk is, dan zijn er tal van opties om uit te kiezen. Les Tamaris, Domaine de la Dragonnière, Les Sablons, Les Méditerranées en Le Sérignan Plage zijn enkele van de beste vakantieparken in deze regio. Deze parken bieden tal van activiteiten en faciliteiten voor kinderen, zoals zwembaden, speeltuinen en miniclubs. Bovendien zijn er tal van activiteiten in de omgeving, zoals fietsen, wandelen en watersporten. Kortom, een vakantiepark in Zuid Frankrijk is de perfecte keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een leuke en ontspannen vakantie.