Vakantieparken Frankrijk kindvriendelijk

Frankrijk is een populaire vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Het land heeft veel te bieden, van prachtige stranden tot indrukwekkende bergen en historische steden. Een verblijf op een vakantiepark is een ideale manier om van al deze bezienswaardigheden te genieten. Maar welke vakantieparken in Frankrijk zijn het meest kindvriendelijk? In dit artikel zetten we de beste opties voor u op een rijtje.

1. Center Parcs

Center Parcs is een bekende naam in de wereld van vakantieparken en heeft verschillende parken in Frankrijk. De parken zijn allemaal gelegen in prachtige natuurgebieden en bieden een breed scala aan activiteiten voor jong en oud. Zo zijn er zwembaden, speeltuinen, sportvelden en indoor speelparadijzen. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals knutselworkshops en sporttoernooien. De huisjes op de parken zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. Center Parcs is dan ook een uitstekende keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar een vakantiepark met veel faciliteiten.

2. Les Trois Forêts

Les Trois Forêts is een vakantiepark van Center Parcs en is gelegen in de regio Lotharingen. Het park is omringd door drie bossen en biedt een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. Voor kinderen is er een groot zwembad met glijbanen en een wildwaterbaan. Ook is er een indoor speelparadijs en een kinderboerderij. De huisjes op het park zijn ruim en modern ingericht en bieden voldoende privacy.

3. Le Bois aux Daims

Le Bois aux Daims is een ander vakantiepark van Center Parcs en is gelegen in de regio Poitou-Charentes. Het park heeft een groot subtropisch zwemparadijs met glijbanen en een lazy river. Ook is er een indoor speelparadijs en een kinderboerderij. Voor oudere kinderen zijn er sportvelden en een klimparcours. De huisjes op het park zijn modern en comfortabel ingericht en bieden veel privacy.

4. Les Alicourts Resort

Les Alicourts Resort is een groot vakantiepark gelegen in de regio Centre-Val de Loire. Het park heeft een groot zwemparadijs met glijbanen en een lazy river. Ook is er een indoor speelparadijs en een kinderboerderij. Voor oudere kinderen zijn er sportvelden en een klimparcours. Het park heeft ook een eigen meer waar u kunt zwemmen, vissen en kanoën. De huisjes op het park zijn ruim en modern ingericht en bieden veel privacy.

5. Domaine de la Dragonnière

Domaine de la Dragonnière is een groot vakantiepark gelegen in de regio Languedoc-Roussillon. Het park heeft een groot zwemparadijs met glijbanen en een lazy river. Ook is er een indoor speelparadijs en een kinderboerderij. Voor oudere kinderen zijn er sportvelden en een klimparcours. Het park heeft ook een eigen meer waar u kunt zwemmen, vissen en kanoën. De huisjes op het park zijn modern en comfortabel ingericht en bieden veel privacy.

6. Les Ormes Domaine & Resort

Les Ormes Domaine & Resort is een groot vakantiepark gelegen in de regio Bretagne. Het park heeft een groot zwemparadijs met glijbanen en een lazy river. Ook is er een indoor speelparadijs en een kinderboerderij. Voor oudere kinderen zijn er sportvelden en een klimparcours. Het park heeft ook een eigen golfbaan en een manege. De huisjes op het park zijn modern en comfortabel ingericht en bieden veel privacy.

7. La Croix du Vieux Pont

La Croix du Vieux Pont is een groot vakantiepark gelegen in de regio Picardië. Het park heeft een groot zwemparadijs met glijbanen en een lazy river. Ook is er een indoor speelparadijs en een kinderboerderij. Voor oudere kinderen zijn er sportvelden en een klimparcours. Het park heeft ook een eigen meer waar u kunt zwemmen, vissen en kanoën. De huisjes op het park zijn modern en comfortabel ingericht en bieden veel privacy.

Conclusie

Er zijn veel vakantieparken in Frankrijk die geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. Center Parcs is een bekende naam en heeft verschillende parken in het land. Les Trois Forêts en Le Bois aux Daims zijn twee van de beste opties van Center Parcs. Andere goede opties zijn Les Alicourts Resort, Domaine de la Dragonnière, Les Ormes Domaine & Resort en La Croix du Vieux Pont. Deze parken bieden allemaal veel faciliteiten voor kinderen en zijn gelegen in prachtige natuurgebieden. Kortom, een verblijf op een vakantiepark in Frankrijk is een ideale manier om van een ontspannen en kindvriendelijke vakantie te genieten.