Vakantieparken Noord Frankrijk met Zwembad

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming waar je kunt genieten van zon, zee, strand en zwembad, dan is Noord Frankrijk een goede keuze. In deze regio vind je namelijk tal van vakantieparken met zwembad waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van je vakantie. In dit artikel zetten we de beste vakantieparken in Noord Frankrijk met zwembad voor je op een rijtje.

1. Les Villages Nature Paris

Les Villages Nature Paris is een prachtig vakantiepark gelegen in de buurt van Parijs. Het park beschikt over een groot zwemparadijs met verschillende glijbanen, een wildwaterbaan en een golfslagbad. Daarnaast zijn er ook nog diverse andere faciliteiten zoals een wellnesscentrum, een bowlingbaan en een klimmuur. Het park is ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor stellen die op zoek zijn naar een romantische vakantie.

2. Le Domaine de la Noguière

Le Domaine de la Noguière is een prachtig vakantiepark gelegen in de Provence. Het park beschikt over een groot zwembad met glijbanen en een kinderbad. Daarnaast zijn er ook nog diverse andere faciliteiten zoals een tennisbaan, een speeltuin en een restaurant. Het park is ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor stellen die op zoek zijn naar rust en ontspanning.

3. Les Demeures du Ventoux

Les Demeures du Ventoux is een prachtig vakantiepark gelegen in de buurt van de Mont Ventoux. Het park beschikt over een groot zwembad met glijbanen en een kinderbad. Daarnaast zijn er ook nog diverse andere faciliteiten zoals een tennisbaan, een speeltuin en een restaurant. Het park is ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor stellen die op zoek zijn naar rust en ontspanning.

4. Le Bois aux Daims

Le Bois aux Daims is een prachtig vakantiepark gelegen in de buurt van Poitiers. Het park beschikt over een groot zwemparadijs met verschillende glijbanen, een wildwaterbaan en een golfslagbad. Daarnaast zijn er ook nog diverse andere faciliteiten zoals een wellnesscentrum, een bowlingbaan en een klimmuur. Het park is ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor stellen die op zoek zijn naar een romantische vakantie.

5. Les Hameaux des Lacs

Les Hameaux des Lacs is een prachtig vakantiepark gelegen in de buurt van Bordeaux. Het park beschikt over een groot zwembad met glijbanen en een kinderbad. Daarnaast zijn er ook nog diverse andere faciliteiten zoals een tennisbaan, een speeltuin en een restaurant. Het park is ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor stellen die op zoek zijn naar rust en ontspanning.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming waar je kunt genieten van zon, zee, strand en zwembad, dan is Noord Frankrijk een goede keuze. De regio biedt tal van vakantieparken met zwembad waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van je vakantie. Of je nu op zoek bent naar een vakantie met het gezin of een romantische vakantie met je partner, er is altijd wel een vakantiepark dat bij jouw wensen past.